Några uppföljare som är på gång är:

 • Twilight Saga:Breaking Dawn,
 • Kick-Ass 2,
 • Die Hard 5 och en ny
 • Nightmare on Elm Street.

Världspremiär för Twilight Saga: Breaking Dawn, blir 18:e november 2011. Det kan bli två filmer av boken. Men så länge är det bara ett rykte. Inget offentligt.

Läs mer i: Box Office Mojo

Kick-Ass 2 får premiär 2012. Vad den handlar om? Vet inte. Det vet nog ingen riktigt ännu. Men ändå är vi utlovade en något mörkare ton i uppföljaren. Aaron Johnson och Christopher Mintz-Plasse har visat intresse för en uppföljare. Så de får vi säkert se mera av.

Fox har offentliggjort att en ny Die Hard är på gång. Bruce Willis har tidigare sagt att det inte blir någon ny film med för ‘John Mclane’, men Fox har tydligen lyckats knyta honom vid projektet Die Hard 5. Fast ännu finns inte ens något manus. Fox förhandlar f.n. med Skip ” The A-team” Woods.

Läs mer i: MTVs Moviesblog

Nightmare on Elm Street gjorde en första succéhelg som får Warners att jubla och sukta efter en uppföljare. “Det kommer definitivt bli en uppföljare” säger Dan Fellman, Warners distributonschef. Och tidigare har det redan ryktats om en – i 3D, vad annars?

Läs mer i: ReelzChannel

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print