En trevlig gadget för prylfantasten är den ultimativa universalkontrollen Prestigo!

Nu är det dags att göra sig av med alla överflödiga kontroller och återfå totalkontroll. Med nya Philips Prestigo SRU6006 kan du enkelt styra upp till sex enheter via kontrollens LCD-skärm, oavsett märke.

Prestigo ger dig extra komfort i vardagsrummet. Kontrollen är aktivitetsbaserad, så du behöver bara tycka på en knapp när du till exempel ska se på film. Med ett tryck sätter du igång både TV, DVD-spelaren och startar hemmabiosystemet, precis som du själv vill ha det, säger Ferdi Ertekin, produktchef, Philips Consumer Lifestyle.

Fjärrkontrollen kan enkelt anslutas till din PC eller MAC via USB, och konfigureras med några enkla steg. Prestigos databas innehåller koder för mer än 300 000 enheter.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print