Lite update om planerade Gremlins 3: Det ser ut som om Joe Dante kan avstå från regissörsstolen. Han talar om filmen som om “de” kommer att göra filmen. Ingenting säger att han är inblandad eller att det överhuvudtaget finns någon idé om vad de vill åstadkomma:

“I’m sure it’ll happen. It’s too valuable a title to not get the remake treatment. I think it will be a remake rather than a sequel. I think they’ll start over and do a remake or a sequel.”

Vad detta innebär är förhoppningsvis att om filmen görs så återvänder man till rötterna och använder sig av vad som gjorde filmerna till succéer. Men jag hoppas mer på att man inspireras av ettan och inte av den mediokert tok-roliga och substanslösa tvåan.

Men som sagt, om det blir en Gremlins 3 är fortfarande lite av ett frågetecken.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print