Oinspirerad Scream-4 Poster

Wes Craven intervjuas i Popwatch om sin medverkan i Scream 4. Det är en hel del trevliga detaljer som avslöjas, även om det varken är särskilt storslaget eller revolutionerande.

Wes avslöjar att det är de gamla karaktärerna med Neve Campbell i spetsen som kommer att stå i centrum som ett sammansvetsat gäng. Dessutom kommer en del nya ungdomar in i bilden.

“Scream is one of the longest running stories I’ve told. It’s fascinating to still have actors who are very much into continuing their roles and have great chemistry. Part of the reason these three characters are still alive is because they’re so great. We haven’t wanted to kill them.”

Inte heller blir det avkall på våldet, eller lägre åldersgräns. Nej, blir allt en våldsam film i samma stil som tidigare utlovar Wes Craven.

Dessutom kommer Wes att regissera Scream 5 och 6 om Scream 4 blir en succé. Det har tidigare talats om att den kommande installationen är början på en ny trilogi. Vi har dock inte hört så mycket om dessa planer på sistone. Men det verkar hänga på om Scream 4 kan bli den succé vi hoppas på.

Vad vi får ut av Wes Cravens Scream-4 utsagor är helt enkelt att de försöker leva upp till de första filmerna och inte förändra allt för mycket. Nej, heter filmen “Scream” så är det en “Scream”-film som skall levereras.

Men vi har inte hört något tal om 3D, som det var tal om på ett tidigt stadium. Scream 4 verkar inte visas i 3D och inte heller har vi läst något om möjlighet med 3D i de ytterligare uppföljarna, eller resten av den nya Scream-trilogin.

Kanske om det blir ytterligare en ny trilogi, och en sådan i 3D, efter den förväntade? Alltså om vi får se en Scream 7 3D, 8 3D och 9 3D? Är det något vi överhuvudtaget önskar oss? Nåja, först får vi se om fyran lever upp till förväntningarna. Men Wes Craven har ju faktiskt redan lovat att den här filmen kommer att bli väldigt skrämmande (läs här!), så vi får väl se…

David
/FilmMedia-Filmblogg

PS. Tips: Läs i AB om “softrysaren” Twilight: Eclipse, och vem som blir regissör.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print