Fler skräckfilmer som skall förhöjas av den moderna 3D-tekniken. A Nightmare on Elm Street får 3D-uppföljare. Och sedan kommer en The Ring 3D.

En uppföljare till A Nightmare on Elm Street i 3D? Tja det är nog mer ett rykte som har cirkulerat. Men det är inte omöjligt att vi får se en. Varför göra en ny film av en klassiker överhuvudtaget? Läs intervju av filmmakarna i: Fear Not

Och The Ring då i 3D, eller Ringu? Nej, sorry, ingen Ringu, det blir det inte. Det handlar inte om den japanska film-serien, utan det mediokra plagiatet, en ny amerikansk version blir det, i 3D. Och dessutom, för att följa trenderna ännu mer så kan det handla om en prequel? Ruggigt värre? läs mer i: Total Film.

Nej, en riktigt stämningsfull japansk, eller sydkoreansk rysare i 3D, det är det vi behöver. Inte amerikanskt oinspirerade gäspningar.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print