En hel del skräckfilmer har du att se framemot. Saw VII, Final Destination 5, Piranha är några som skall sätta skräck i åskådaren med hjälp av 3D.

Gamla idéer, och utnötta filmer som lanseras på nytt – skälet, eller förklaringen, är naturligtvis 3D-tekniken. Nu ska alla flockas till biograferna för 3D kan ju skrämmas mycket bättre än gammal 2D? Eller?

Saw VII? Filmen blir inspelad med 3D-kameror. Castingen är färdig. Bland skådisarna finner du Tobin Bell, Betsy Russell, Costas Mandylor och överraskande nog kommer Cary Elwes göra repris på rollen som Dr. Gordon.

Plot? As a deadly battle rages over Jigsaw’s brutal legacy, a group of Jigsaw survivors gathers to seek the support of self-help guru and fellow survivor Bobby Dagen, a man whose own dark secrets unleash a new wave of terror…

Läs mer i: Fear Not
Saw VII 3D
har premiär i oktober 2010

Final Destination 5 3D: När första Final Destination kom uppfattade jag den som rätt fräsch och smart. Andra filmen var okej, och den tredje filmen, tja tjatig. Den fjärde installationen, Final Destination 3D var minst sagt en trött upprepning. Vad väntar? En ännu tröttare Final Destination 5 3D?

Den här gången kommer Eric Heiserrer att skriva manus. Han har tidigare skrivit manus till både nya A Nightmare on Elm Street och en kommande The Thing prequel. Dessa filmer har vi ju inte sett än, så vi kan inte avgöra om Heiserrer kommer att kunna rädda skräckfilmserien “Final Destination”.

Läs mer i: MTVs Movieblog
Final Destination 5 3D
får du inte se förrän under 2012.

Piranha 3D är inte filmad i 3D, utan i 2D. Många av miljöerna spelades in med dubbla tagningar, med och utan skådespelarna för att kunna göra det lättare att lägga  på effekterna. Adam Scott säger om filmen:

“From what I’ve seen, it has a sense of humor about itself, and it’s also really scary and really, really violent. I would call it a popcorn movie from the planet Popcorn. It’s just all boobs, blood, and—I don’t know, what’s the other ‘b’? Barbecue.”

Läs mer i: Fangoria
Piranha 3D
har premiär 25 augusti i USA.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print