Steve Carell och Tina Fey i "Date Night"

Steve Carell och Tina Fey har date – kändisskvaller? Nej, de två ledande TV-komikerna bildar team för kommande filmen Date Night.

Stjärnorna från US Office respektive 30 Rock gör huvudrollerna i en film som verkar vara en något svart allt-går-fel-komedi. Låter lockande på beskrivningen från The Guardian:

” a Manhattan misadventure movie that’s surprisingly more shoot-’em-up adventure than run-of-the-mill funny flick. In the midst of car chases and showdowns with gangsters, there are enough side-splitting, silver-tongued one-liners (many of them ad-libbed) to suggest that this particular job was in no way a chore for either of its stars. When we catch up with them in a New York hotel suite overlooking frost-bitten Central Park, they’re quite the dynamic duo: Fey is prettily doe-eyed and stiletto-shod (“They’re borrowed!”) but still nervously nerdy, while Carell – a man who positively exudes kind, calm energy – is reassuringly clad in a navy-blue suit, as though he’s just stopped by on a coffee break from Dunder Mifflin …

Läs mer här i The Guardian för en trevlig, rolig och hyfsat lång intervju med skådespelarna om hur de träffades först och vad de känner för varandra på riktigt. 

Filmen regisseras av Shawn Levy som gjorde “En natt på museet”. Date Night har premiär 8:e april. Närmaste stället du kan se den på bio är Island. Ingen biopremiär här i Sverige, tyvärr. Du får vänta på DVDn. Edit: 16 april i Sverige med titeln “En galen natt.” Se kommentar. Tack Nithram.

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print