Om du vill läsa mer om Nicholas Cage så finner du en trevlig intervju här i MTV’s Movieblog.

Nicholas Cage, aktuell med bland annat filmerna Kick-Ass och snart The Sorcerer’s Apprentice, berättar om rollen som Castor Troy, hur det är att spela nykter och om DVD-utgivningen av Bad Lieutenant. 

En relaterad Cage-nyhet är att produktionen av National Treasure 3 har tagit ett steg närmare i och med att  Carlo Bernard och Doug Miro har anlitats som manusförfattare. Mer om detta kan du läsa här i .

Var så säker på att det blir en tredje film, men vad den ska handla om den här gången sätter vi ett stort frågetecken, både bakom och före. Hoppas bara att vi slipper utomjordingar i den Indiana Jones-inspirerade Filmserien…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print