Den svårt cancersjuke Dennis Hopper har hedrats med en egen stjärna på Hollywood Walk of Fame. Med tillstånd av läkaren eskorterades han till ceremonin av sin gode vän Viggo Mortensen som han spelat mot i både The Indian Runner och Boiling Point.

Den 73-åriga stjärnan väger enligt uppgifter (AB) endast 45 kilo och har endast några veckor kvar att leva om man skall tro uppgifter. Förmodligen stämmer nog detta tyvärr. Men jag läste å andra sidan nyheter från flera månader sedan att Hopper var inne på sina allra sista dagar.

Här är ett klipp från Actors Studio som visar en vital, rolig och underhållande Dennis Hopper:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KkI2qGLQejk]

Dennis Hopper lyckades medverka i över 150 filmer. Snart har ännu en av den gamla skolans giganter gott ur tiden. Vi sörjer honom redan…

FilmMedia Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print