Har tyvärr varken tid eller nog med fantasi att fördjupa mig särskilt mycket i dagens aktuella filmnyheter.

Men intressant är ju en ny film om Buck Rodgers som är under planering. I 3D, vad annars? Tyckte själv verkligen om TV-serien som gick på TV när man var så där 9-10 år nånting. På senare år har man mer distans… Läs mer i: Cinemetical

Att Penelope Cruz skulle hoppa av Melancholia när hon fick rollen med Johnny Depp i Caribbean 4 var ju rätt uppenbart. Först och främst är ju inspelningarna av filmerna inplanerade till samma tid. Nu får Charlotte Gainsbourg rollen. Läs mer om om Lars Von Triers nya sadisterier i: Empire Online.

En något mindre nyhet, men kul för fansen kanske, är att Angela Bassett joinar Green Lantern. Läs mer om hennes insats i: Empire Online.

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print