På onsdag sänds det första avsnittet av South Parks 14:e säsong. Matt Stone och Trey Parker sätter strålkastarljuset på Tiger Woods och sexskandalen. 

Matt Stone hävdar att sexberoende är en viktig fråga just nu i USA och hävdar att de känner med Woods: “We’re all really concerned about him and hope he gets better.”

Från och med att South Park-duons parodier på Barbara Streisand och Sally Struthers från och med allra första säsongen, har de lyckats avverka, scientologerna tillsammans med Tom Cruise och John Travolta, Mormonerna, Oprah Winfrey, Barack Obama med flera. 

Uppriktigt sagt har inte de två sista säsongerna levt upp till de tidigare. Woods låter både fantasilöst och inte särskilt lockande för en South Park-säsongs inledningsavsnitt. Förhoppningsvis tänker Matt och Trey större för det kommande jubileet med det 200:e avsnittet som sänds i slutet av denna månad. 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=M1PyT34jIYY]

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print