Samuraj-action med Geisha Assassin

 

MVM ger ut Geisha Assassin på brittisk DVD den 5:e april 2010. Geisha Assassin är ett fartfyllt samuraj-äventyr som tar vid efter klassiska succéer som lady Snowblood

DVD-utgåvan innehåller engelska textspår, originaltrailer och trailers på andra MVM-utgåvor.

Handling:  Kotono (Minami Tsukui) är dotter till en berömd svärdsmästare. Hon får bevittna sin far dödas av en av hans mest talangfulle elever. Hon beslutar sig för att fortsätta träna svärdets konst och beger sig av efter hämnd, beväpnad med sin fars legendariska svärd. På vägen måste hon slåss mot kvinnliga ninjor, dödliga munkar och en och en annan demon.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i7b9ewQ5VBc]

Geisha Assassin fick ljumma recensioner och jag har ej heller själv hunnit avnjuta filmen så därför kan jag varken rekommendera eller ge filmen avslag. Men en trevlig actionstund och god hjärnsköljare erbjuder Geisha Assassin helt säkert. Filmen går att förbeställa på exempelvs Amazon.com. En recension kan du läsa här på den trevliga filmbloggen: Nippon Cinema

FilmMedia Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print