En femte installation av Indiana Jones håller sakta men säkert på att realiseras. Nu Bollas det idéer. Harrison Ford och George Lucas håller på att komma överens om vad filmen kommer att handla om: “We have agreed on a germ of an idea” säger Harrison Ford till BBC’s Newsbeat. 

Alltså, en liten, liten bit på vägen. Och vägen innebär en lång process. Först måste de komma överens om vissa huvuddelar. Sen blir det lättare. Men produktonen är fortfarande långt borta, någonstans i framtiden:

“The process works like this…We come to some basic agreement, and then George goes away for a long time and works on it. Then Steven and I get it in some form, some embryonic form. Then if we like it we start working with George on it and at some point down the line [the final script is] ready and we do it.” 

Tja, inte mycket till nyhet inte, ungefär på samma nivå som att en 18-åring vid namn Logan Lerman ska spela Spiderman. Men jag tror faktiskt ändå att fler är intresserade av att Ford och Lucas har kommit överens om en liten smula av en idé.

Via Studiobriefing

FilmMedia Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print