Penelope Cruz

Penelope Cruz

 

Penelope Cruz förhandlar om en roll i Pirates of the Caribbean 4, eller Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides som uppföljaren heter. 

Tidigare har Kiera Knightly varit i diskussion för den kvinnliga huvudrollen. Men nu när Kiera är borta ur bilden passar Penelope Cruz på att försöka få producenterna att nappa på betet och få spela mot Johnny Depp. 

Nog har hon en passande utstrålning för den här typen av action-äventyrs-pirateri alltid? Hmm, hoppas hon kan stjäla producenterna gunst. Kanske hon kan hetta upp serien lite. Uppföljarna var ju på tok för svala och inte alls särskilt upphetsande.

Min fundering är bara hur Cruz kommer att kunna få ihop det hela med både Trier och Depp samtidigt. Hon har ju fått huvurollen i Melancholia och inspelningarna till Pirates 4 skall ju påbörjas snart. Om hon måste välja mellan de båda, att bli förnedrad av en sadistisk dansk, eller omhändertagen av en dyrkad Hollywoodikon, undrar vad Penelope Cruz väljer då?

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print