Brain Damage – “Headache from hell”. Kultrulle från de gyllene åren då splatterklassiker tillverkades på löpande band. 1988 är verkligen ett år som kan sägas representera slutet på den gyllene B-filmseran. *Pust* tänker en del..

… Men jag är en av dem som verkligen saknar fysisk SFX och aldrig tycks komma riktigt överens med digitalt överbruk.

Brain Damage är en riktigt rolig komedisplatter. En symbios mellan människa och en märklig maskliknande varelse. Den sprutar in en drogliknande substans som skänker dig njutning. Och i gengäld måste du döda åt den. En omskrivning av ett sjukligt drogberoende.

Av Frank Henenlotter som gjorde den rätt välkända The Basket Case och märkligt bisarra Frankenhooker.

[youtube]u-NfVYDgW4c[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print