Det senaste vi hörde om Batman 3 var en synnerligen pessimistisk Michael Caine som konstaterade att det inte fanns manus eller någonting överhuvdtaget som tydde på att en Batman-uppföljare var på gång. Well, läs mer om turerna kring Batman 3 här.

Men nu kan Batman 3 se dagens ljus. En källa hävdar att David Goyer skriver på ett manus till Batman 3 just nu.

Att ett manus äntligen är på väg uppdagas samtidigt som ett annat rykte circulerar, nämligen att Christopher Nolan skall ha någonting att göra med ytterligare en Superman-reboot. Warner Brothers hade planer på att sammanföra Batman och Superman i en och samma film, men nu är planerna på en fristående film.

Nolan kommer att ha rätt lite med Superman-filmen att göra och kommer varken stå för manus eller regi enligt andra källor. Däremot talas om ett slags mentorskap och överseende.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print