Ghostbusters

 

Obs: Inlägget innehåller spoilers om Ghostbusters 3…

Senaste nytt om ghostbusters 3(D) är att Bill Murray bekräftar vissa rykten som cirkulerat. För några månader avslöjade Sigourney Weaver lite oförsiktigt att Bill Murray skulle spela spöka i filmen Ghostbusters 3.

Ryktet cirkulerade och det spekulerades om detta bara var ett rykte eller om det låg någon sanning i det. Kanske Weaver bara skojade med journalistkåren?

Nej då, inte om vi ska tro Bill Murrays beslutsamhet. Först och främst har han uttalat sig om, eller snarare spytt galla över, Ghostbusters 2, vilket han i och för sig tidigare har gjort. Men han har i intervju med Bill Murray i Mailonsunday hävdar skådespelaren att han bara skall komma tillbaka i en tredje film om han får spela spöke: “I said to them, ‘I’ll do it if you kill me off in the first reel.’ So now they are going to have me as a ghost in the film.”

För övrigt verkar skådespelaren Bill Murray tycka om att vara i blåsväder och enligt Wenn är han stolt över sitt dåliga rykte. Exempelvis rykte han hop rejält med Lucy Liu under inspelningarna av Charlie’s Angels.

Själv säger han: “People say I’m difficult and sometimes that’s a badge of honour. At work I’m just nothing but trouble with anything I don’t want to do. And I fired my agents. I said I didn’t ever want to speak to them ever again, and I never did. It saved me money but mostly it stopped the irritation of the endless phone calls.”

Relaterat: Ghostbusters 3 blir Ghostbusters 3D

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print