Yoshihiro Nishimura's"Vampire girl vs Frankenstein Girl"

Yoshihiro Nishimura som gjorde “Tokyo Gore Police” verkar ha bestämt sig för att producera kultklassiker på löpande band. För alla i väst som älskar japanska konstigheter måste den 15/3 vara rena rama julafton. Då finns engelskspråkig version av “Vampire Girl vs Frankenstein Girl” ute på brittisk DVD. 

Gymnasieeleven Mizushima blir nedsmittat av vampyrblod från en chokladpralin. Keikofaller ner från taket på skolan och återupplivas av sin far, den galne vetenskapsmannen Kenji Furano. Tja, ni förstår va? Nu är det bara att kasta sig över DVDn. Njut av den underbart bisarra trailern nedan!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5z_QIMb6NGc]

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print