Senaste veckan har jag försökt ta det väldigt lugnt och vila. En bihålsinflammation är inget att leka med, det vet jag av tidigare erfarenhet. Tack och lov verkar det denna gång vara en betydligt mildare släng än för några år sedan.

Men det är ju inte  särskilt lätt att få tiden att gå ihop när man jobbar omkring 120% och samtidigt bloggar ovanpå det. Och då är det ju inte heller självklart att kunna ta det lugnt. Här hemma har vi fördrivit kvällarna med östasiatisk skräckfilm och bloggandet har i princip fått vila.

I mitten av nästa vecka skall jag nog vara igång som vanligt, med minst två-tre uppdateringar per dag. Bloggen skall växa mer och snabbare och en del förändringar kommer att synas så småningom. 

Film- och mediabloggens skara av frekventa läsare ökar i snabb takt, och faktiskt ökar läsarfrekvensen betydligt snabbare än jag förväntat mig. Du som läser detta får också gärna komma med förslag och synpunkter på vad du vill läsa om eller i vilken riktning du vill se bloggen utvecklas.

Hursomhelst hoppas jag att kunna publicera den sista delen av decenniets bästa filmer från Öst redan i morgon, eller senast måndag, vilket ändå är en vecka senare än jag planerat. Listan har varit klar sedan länge, men finputsningen av texter och att leta bilder och filmklipp tar lite tid. 

Senare kommer jag dessutom att lista en del filmer jag avstått från att ta med bland de femtio filmerna samt presentera några av mina tankar om den östasiatiska filmens utveckling under det senaste decenniet. Men som sagt, fortsättning följer…

Tack för att du tog dig tid!

David R-L
/FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print