Söt Mogwai med monsterpotential

 

Det senaste tillskottet av filmrykten är Gremlins 3. Naturligtvis säger ryktet att monstren skall härja vidare i 3D. Konstigt vore annars.

Ännu en gång, och precis som med Ghostbusters 3D, kommer nyheten från Market Saw som hävdar att de har en säker källa “top source”.

Men liksom Ghostbusters, är Gremlins en rätt passande film för den senare digitala 3D- standarden. Jo, vi får väl se. Första filmen med Steven Spielberg vid produktionsrodret var en riktigt bra komediskräckis. 2:an, ett mediokert blaha, blaha, som helt och hållet red på populärvågen från den första filmen. 

Frågan är bara hur CGI kommer att användas. Vi hoppas på fysiska dockor i större utsträckning och sparsmakad användning av SGI. Om det blir en Gremlins 3D hoppas vi på omdöme, både gällande manus och teknik. Förutsättningarna är ju  lysande redan nu i coh med de söta djuren som inte får äta efter midnatt…

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print