Ghostbusters 3 verkar vara en sån där film folk verkligen går och längtar efter. 

Sony’s Columbia Pictures har gett Lee Eisneberg och Gene Stupnitsky uppdraget att skriva manuset till nästa Ghostbusters. Och dessutom hävdar de att alla stjärnorna från förra filmerna ska med: Bill Murray, Dan Ackroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson och Sigourney Weaver.

Och med tanke på den filmtekniska utvecklingen är det väl inget konstigt med rykten om 3D? Men enligt en viss sajt, MarketSaw, är det helt säkert en Ghostbusters 3D som nästa film kommer att bli:

“Yes – I have word from one of my top sourcesthat a friend of his at a certain well known effects house (I can’t say who it is, but their initials are ILM) said that GHOSTBUSTERS 3 is proceeding as planned – but – with the added benefit of stereoscopic 3D!”

Förmodligen finns det få andra alternativ än 3D. Det är dit utvecklingen går. Och jag kan knappast tänka mig en lämpligare film än Ghostbusters att följa med i fotspåren. Men visst, hoppas att manuset blir något bättre än 2:ans bara. 

Filmen skall ha premiär 2012

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print