Ricky Gervais ville inte förstöra den enorma succén med “The Office” p.g.a. av risken med en medioker säsong och därmed inte kunna leva upp till förväntningarna. Därför “avlivades” serien efter bara två säsonger. Modigt. Därefter blev den amerikanska versionen med Steve Carrell som Michael Scott lika stor, om ändå inte större. 

Nu kommer Ricky Gervais att återuppliva sin gamle chef David Brent och uppträda i den amerikanska versionen av The Office. Förmodligen blir det i den nuvarande, sjätte säsongen

Kolumnisten Michael Ausiello skriver:

“I heard an unconfirmed rumour earlier today that Ricky Gervais was seriously considering reprising his role as original Office manager David Brent on the U.S. version later this season. I think there’s a very strong chance that Michael Scott is going to come face-to-face with his British doppelganger, the only question now is when.”

Ja, det här ska bli kul!

FilmMedia – Filmblogg

————————————-

edit: Ryktet förnekas dock av andra. Läs ex. vis i MTV’s movieblog

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print