Psykedelisk japansk polis-pop-action, ja en film av sånt slag som bara japanerna gör, det är Bayside Shakedown. Kanske du inte har hört talas om dom än, men “Bayside Shakedown” är en populär filmserie. Nu har en teaser släppts till deen tredje installationen, eller ‘Bayside Shakedown: The Movie 3’. Tja, hafsig promovering bestående mest av rätt gamla bilder faktiskt. Mest kanske för att visa fansen att filmen är på väg. 

Den här gången har Shunsuke Aoshima (Yuji Oda) upphöjts till “Chief Detective” (spaningsledare?) och brottas med hela 8 svårlösta fall samtidigt! Mördare, inbrottstjuvar och en galen massbombare, ja är det fullmatad action du är ute efter, håll ut till 3 Juli, då släpps den i Japan… och ännu längre naturligtvis för att få se en textad version.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rhFCIpxk2IQ]

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print