Dr. Strange

Dr. Strange

 

Walt Disney har ju faktiskt köpt upp Marvel, vilket var ett rätt historiskt förvärv. Och det har spekulerats en hel del om hur alla dessa märkliga karaktärer skall användas som ingick som del i förvärvet. 

Nu är det Studio Briefing som skriver om två mer obskyra karaktärer som nu kan få nytt liv, nämligen Ant Man och Dr. Strange. Walt Disneys Robert Igor säger att TV kan vara ett alternativ för Marvelkaraktärer: “Instead of making a $200 million movie and kind of betting the farm on one character, you can develop a television pilot, a television series”

Men Ant Man nämndes redan i september efter Disneys uppköp. Och då handlade det om att Pixar funderade på en filmatisering, vilket du kan läsa mer om i Bleeding Cool.

Om Pixar fortfarande har Ant Man i åtanke eller om de får slåss mot Robert Igor om karaktären förtäljer inte historien…

Ant Man

Ant Man

 

FilmMedia Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print