Black Cat

Felicia Hardy alias Black Cat

Spiderman 4 – förvirringen är närmast total om den nya Spidermanfilmen. Som i DN där du kan läsa att Spindelmannen byter flickvän från Kirsten Dunst till Anne Hathaway.

Anne Hathaway skall enligt rykten spela en karaktär i Spiderman 4 som döps till Vulturess. Ja – enligt rykten. Det finns inget kontrakt än, eller så är det så färskt att media ännu inte har fått tagit del av det. Som sagt – rykten.

Och märk väl – Vulturess är inget snällt namn – hon är villain, bad guy (hur böjer man guy feminint – guyess?), filmskurk eller bov. Ja, du förstår va? 

Ovanpå detta har Star Magazine gått ut med att Hathaway skall ta Kirsten Dunsts plats som Spiderman alias Peter Parkers flickvän, och att Dunst förmodligen skall dö. – Alltså, om man slår ihop rykten – Hathaway dödar Dunst i ‘Spiderman 4’ och sedan blir Spidermans flickvän i ‘Spiderman 5’?

Uppriktigt sagt tror jag att det är en plot som t.o.m. är för omständlig för Spiderman-författarna. Och knappast något som skulle gå hem hos fansen. Och att stöta sig med de unga fansen av de barnvänliga Spiderman-filmerna tror jag är det sista producenterna vill.

Tidigare var rachel McAdams knuten till projektet som karaktären ‘The Black Cat’. Förmodligen är det denna skurkroll som Hathaway tar över. The Vulture är en karaktär som finns i serietidningarna, som i Spiderman 4 skall spelas av John Malkovich. Någon Vulturess finns dock inte, endast i något serieavsnitt finns en kumpan till Vulture som heter Raptor. Tja, slår man ihop en ödla med en svart katt så kanske man får en Vultures? Vad vet jag… Men både Vulturess i Spiderman 4 och The Black Cat heter Felicia Hardy. Så namnet har hon fått behålla.

Lugn, bara lugn alla Dunst-fans – det är helt osannolikt att Spidey får en gam till fästmö. Kirsten Dunst är inte heller utskriven från Spiderman 5. Det är så länge också bara ett rykte.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print