Brittany Murphy begravdes på julafton, endast fyra dagar efter chockbeskedet att den unga filmstjärnan avlidit. 

Ett klokt och modigt beslut av familjen. Det blev en liten, privat begravning i Hollywood, enbart för de allra närmaste. Under julbestyren tycks inte pressen ha hunnit med. Ovanligt få journalister och nyhetskanaler verkar ha uppsnappat begravningen. 

Murphy har obducerats, men analysen kommer att dröja flera veckor. Polisen har konfiskerat en rad olika mediciner och man spekulerar att det kan ha varit en kombination av mediciner som orsakade dödsfaller. Murphys föräldrar har uppgivit att hon dessutom varit sjuk i influensaliknande symtom och det kan även påpekas att hon var diabetiker. I vilket fall, utan att spekulera vidare, ser det ut som att hon har varit fysiskt svag.

En större ceremoni kommer att äga rum om ca en månad, för fler av vännerna. Troligen kommer den dock inte hållas öppen för allmänheten eller fans.

Läs mer om begravningen på The Wrap, eller i Expressen

Läs mer här i bloggen och se nyhetsinslag:
Brittany Murphys föräldrar: “Brittany var sjuk”

Läs mer i SVD, DN

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print