Vänner, hängivna läsare och ni som av en eller annan orsak plötsligt dyker upp…

…Jag vill bara önska er alla en riktigt god julhelg. Om jag hinner skriva något mer under juldagarna, det vet jag inte. Men jag lovar att fortsätta bevaka filmvärlden. Och skulle det dyka upp något helt och hållet omistligt intressant, skall jag nog kunna skriva en rad eller två.

 Om du ännu inte är helt bekant med bloggen eller har en allmänt tråkig stund kan jag rekommendera några av mina längre inlägg.

Varför inte läsa lite om hur man sett på filmen  genom tiderna
och definierat dess säregna egenskaper i mitt allra första inlägg: “Om filmens väsen“. (Ja jag vet – det står “del 1”. Jag arbetar fortfarande på en fortsättning. Det är svåra grejer det här!) Eller så kan du läsa lite om skräckfilmsmusik. Eller varför inte läsa om ‘Alice i Underlandet’ genom filmhistorien i “Alice in wonderland är många“? Jag publicerade även nyligen en något längre artikel om 3D-filmens utveckling

Eller varför inte bara koppla av hjärnan helt och hållet och titta på några julklipp bara för julstämningens skull?

Ja just det! – Jag kom just på att det finns ett trevligt flashspel jag alltid spelar några gånger under julen: Winterbells – Härligt beroendeframkallande med ljuvlig julmusik!

En riktigt God jul Önskar David och FilmMedia – Filmblogg!

Typiskt julfirande i Kina ...

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print