Avatar dominerar stort på den internationella filmscenen. Hittills under den första veckan har den dragit in dubbelt så mycket pengar på den internationella filmscenen som på den inhemska USA-marknaden.

Detta innebär 159,2 miljoner dollar, vilket i sin tur innebär rekordvecka för en icke-uppföljare, samt den fjärde bästa veckan för någon film överhuvudtaget på den internationella filmscenen. 

Och… dessutom – filmen har ännu inte intagit Asien. Både Japan och Kina väntar på premiärer de kommande dagarna. Och intresset är redan stort i Öst. Det ska bli minst sagt intressant att se siffrorna i de mer avlägsna, men tättbefolkade delarna av världen för James Cameron’s Avatar… 

Läs även: Avatar 2 och Avatar 3 – Uppföljare i planeringsstadiet

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print