Det skrivs en hel del om filmens utveckling och framtid. Mycket i samband med Avatar som ex. vis i Expressen. I DNs förvånansvärt låga recension säger man att filmen är “teknikens seger över förnuftet”, men i ABs att det är “ett steg in i framtiden”.

Den nya digitala 3D-tekniken – vad har den idag och vad kommer den att ha för betydelse för filmindustrin i morgon? Hur har 3D tekniken utvecklats och varför?

Dessa frågor är några som du får svar på i min artikel: “Digital 3D – En filmtrend här för att stanna?” Den kommer att finnas i ett artikelarkiv hos Mediainstitutet IKM, skrivna av dess medarbetare. Arkivet är under uppbyggnad, men redan nu kan du ladda ner min artikel.

Svart text på en vit sida, ingen upphetsande utformning. Men om du är intresserad av filmens utveckling eller filmteknik tror jag att du kommer finna den läsvärd. Kommentera gärna under inlägget, ris som ros. Artikeln blir en tidig julklapp till bloggens trogna läsare.

Ladda ner den här: Digital 3D – En filmtrend här för att stanna? 

David,
FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print