Old Dogs

Old Dogs

(Pressmeddelande:) På juldagen går komedin “Old Dogs” upp på de svenska biograferna med Robin Williams och John Travolta i hudrollerna.

Travoltas fru Kelly Preston och deras dotter Ella Bleu Travolta är också med, likt Bernie Mac och Seth Green som i Sverige kanske är mest känd som rösten till Chris Griffin i Family Guy.

“Old Dogs” är en komedi där två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man (Robin Williams) och en inbiten ungkarl (John Travolta) får ett 7-årigt tvillingpar på halsen – deras liv vänds upp och ner just när de är i färd med att avsluta en viktig affärsuppgörelse.

Filmen går upp på bio den 25 december, men du kan få en försmak här redan nu i en videointervju med Robin Williams om filmen och hans personliga tips till föräldrar (som hur man mutar barn med sockerflingor för att få dem att lyda) och om du vill se Seth Green sjunga kärlekssånger till en gorilla kan du kolla in den här videon.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print