Johnny Depp i Tokyo

Johnny Depp i Tokyo

 

I dagarna mötte Johnny Depp upp fans i Tokyo. Stora massor av fans. Johnny Depp är enormt populär i Japan. Och det finns det nog flera skäl till. Han klär sig ju t.ex. i vad som påminner starkt om japanskt Street fashion. 

Syftet med resan? Nej, inte bara för att gulla med japanska fans, det verkliga skälet, (eller svepskälet) för att åka till Japan var att marknadsföra filmen “Public Enemies”. Michael Manns något ljumma film har premiär den 12 december i Japan.

… Även Expressen har lyckats snappa upp detta såg jag precis. Kanske dom tog det från The Wrap? Exakt samma titel i allafall. Själv såg jag det först på en kinesisk filmsida. Schyssta bilder där för den som är intresserad.

Johnny Depp i Tokyo

Johnny Depp i Tokyo

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print