Regissören Jiang Wen, och skådespelarna Cow Yun-Fat och Ge You avslöjade en del om den kommande actionkomedin “Let the Bullets Fly” i en presskonferens nyligen i Peking.

“Jag spelar en skojare som blir bortrövad av en bandit som spelas av Jiang Wen” sade Ge You.

“Jag är stadens gangsterledare. Man kan till och med köpa en kanon av mig” replikerade Chow Yun-Fat.

Jiang Wen var förtegen om handlingen och avslöjade inte mycket trots många ivriga frågor av journalisterna. Vad det är för film verkar de vara osams om. You Ge berättade att Jiang Wen hade instruerat honom att spela en allvarlig roll, och därför kan han inte se någon humor i den. Chow Yun-Fat däremot sade att kampscenerna är humoristiska.

Hur det än blir så får du vänta till sena 2010 för att få veta svaret. Jiang Wen är en av Fastlandskinas mest begåvade skådespelare och har på senare år visat sig vara en riktigt duktig regissör. Så om allt går bra kan det här bli riktigt underhållande film.

Källa CRI

FilmMedia Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print