Något som många Stephen King-fans har sett fram emot är en adaption av Stephen King’s “Dark Tower”. J.J. Abrams and Damon Lindelof som skrivit och arbetat med den omåttligt populära TV-serien “Lost” har lämnat projektet.

J.J. Abrahams säger:
“After working six years on ‘Lost,’ the last thing I want to do is spend the next seven years adapting one of my favorite books of all time. I’m such a massive Stephen King fan that I’m terrified of screwing it up. I’d do anything to see those movies written by someone else. My guess is they will get made because they’re so incredible. But not by me.”

Nå, vem skulle du vilja se göra The Dark Tower? Eller tror du att den låter den sig göras?

Läs mer om J.J Abrahams och projektet här

FilmMedia-Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print