Smart marknadsföringsknep för att tuffa till schlagerfestivalen? Vår svenska kampsportskådis, känd för roller som aggressiv ryss, He-man och en hel del annat – Dolph Lundgren syns nu i dagspressen pg.a. en minst sagt oväntad anledning. Nu tar Dolph på sig rollen som ledare för schlagerfestivalen. 

Ingen boxningsfan kan ha missat slutfighten mot Sylvester Stallone i Rocky 3. Och kampsportsentusiaster har nog inte glömt den gången när Dolph och Jean-Claude Van Damme knöt nävarna mot varandra, på riktigt (!), fullt iförda smokings under ett glamoröst Hollywoodevenemang! Men Sverige verkar, alldeles tills nyss, ha glömt bort “Dolphan”.

Inte i svensk press, men i internationmell filmpress, har Dolp Lundgren däremot varit högaktuell på sista tiden. Det handlar om att Sylvester Stallones “The Expendables“. Stallone har dragit ihop en mängd av Hollywoods främsta actionskådespelare till en och samma film.

Läs mer om f ilmen här i FilmMedia Filmblogg: 
Sylvester Stallone, Bruce Willis och Arnold Schwarzenegger samlas i THE EXPENDABLES

Dolph_Lundgren_sylvester_stallone

Dolph Lundgren & sylvester stallone

Säga vad man vill. Det är ändå roligt att SVT fortfarande kan överraska.

Läs mer i AB

FilmMedia-Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print