Okej, update av Scream 4. Filmen påbörjar en ny trilogi. Vi undrar hur författaren Kevin Williamson som gjorde ett bra manus till första filmen Scream, och sabbade sin trilogi med mediokra manuset till filmen Scream 3, ska orka med att skriva till en hel ny Scream-trilogi. Handling? Läs detta  lysande synopsi som offentliggjorts:

The horror series that reignited the genre and grossed more than $500 million worldwide is back! From Kevin Williamson, creator of the original Scream trilogy, the new film sees the return of cast members Neve Campbell, Courteney Cox, and David Arquette along with a group of new stars, who can all hopefully stay alive long enough to figure out the new rules to this one-of-a-kind horror franchise!

Yeah right! Det låter ju som om hela berättelsen är klar. En galning och lite mord – samt bäste vännen som är mördaren. Nyskapande värre va?

Inte ens Wes Craven vill vara med längre. Vem ska ta över regissörstronen? Inget är bestämt. Franchise-hysterin i hollywood håller på att gå över styr. Nu kan du köpa rättigheterna till ex. Terminator och göra en egen film – Om du har råd.

Scream 4

Scream 4

Läs mer i AB
Eller varför inte hos MTV
Eller läs mer om filmen här i FilmMedia-Filmblogg :
Scream 4 blir 3D-scream med Neve Campbell

FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print