Nu har James Cameron’s Avatar  fått ofrivillig reklam. En trailer i full HD-kvalitet har läckt ut och har börjat dyka upp på filmsajter runt om i världen. Som bonus kommer den med thailändska texter för dig som är thailändare och inte kan engelska så bra… Lol!

Måste erkänna att James Cameron’s Avatar bara ser bättre och bättre ut. Den här trailern verkar göra filmen mer rättvisa en den förra, officiella  trailern som mer eller mindre gav intrycket av ett Clone Wars-plagiat. I Avatar-trailern syns Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Sam Worthington m.fl. 

Tja, jag ska nog gå till biografen och se den. Ser nog till att gå på en fullvärdig digital 3D-visning. Nåväl, håll till godo.

[wpvideo 4XvHJWLt w=500&h=400]

FilmMedia-Filmblogg

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print