Det är nog inte många svenska filmälskare som missat att “Låt den rätte komma in” håller på att förvandlas till Hollywoodfilm. “Let Me In” är den amerikanska titeln till denna remake och filmen har premiär i mars 2010 om allt går enligt planerna. I rollerna syns bland annat Chloe Moretz och Richard Jenkins. Handlingen förläggs till Colorado.

Regissören Matt Reeves har främst arbetat med TV-produktioner, bland annat med Homicide:Life on the street. Men allra mest har tiden gått åt till den populära Felicity. Till denna serie har han regisserat 5 avsnitt och skrivit hela 64 avsnitt, samt medverkat som executive producer för 24 avsnitt. Regissören har även gjort filmen Cloverfield (2008) om en monsterattack på USA.

Om nyinspelningen av “Låt den rätte komma in”:
Läs intervju med Matt Reeves om “Let Me In”
Nyinspelningen “Let Me In” på IMDB

Filmmedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print