Under två säsonger har Teresia Pettersson dykt upp då och då under Reginateaterns soppluncher (i uppsala) som Katherine Hepburn. Matthew Lombardos monolog är riktigt insiktsfull. Skådespelerskan trevlig och soppan riktigt god.Kanske lite sent att skriva om den. En föreställning kvar i Stockholm på Vasan Lilla Scenen, måndag kl. 19.00. Vet inte om jag skulle tycka att en timmes monolog är värd drygt 200 kronor. Men den fångar definitivt upp en hel del av Hepburns liv. Den som är filmintresserad bör finna monologen underhållande. Jag är som tidigare sagt inte mycket för recensioner. Jag skall därför inte ge den annat betyg än “sevärd” och “intresseväckande”. Överlag är jag för kritisk för att kunna bli en bra kritiker.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print