Drygt 2 dagar utan bredband – samt tio bollar i luften. Inte rätt tillfälle att bli internethandikappad. På jobbet hinner man i princip bara kolla mejlen och skriva något dumt i ett forum elle facebook-chatten (Nej! Jag är verkligen inget facebook-fan). Men jag lyckades ändå avsluta en del saker, som ett par viktiga marknadsföringsinsatser. Det är lätt att skylla på ett bräckligt mediasamhället när det i själva verket är man själv som är alldeles för beroende av media- och kommunikationsteknik – och man har sig själv helt att skylla. Nåja, filmbloggandet skall förhoppningsvis bli bättre de kommande dagarna. En hel del tankar och en hel bunt utlovade inlägg att försöka beta av – ett i taget.

Ha en trevlig helg,
 önskar David, FilmMedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print