Ny filmblogg om utbildningar inom film och media. Den som följt med denna filmblogg under den senaste tiden vet att jag ändrat i sidorna titt som tätt, lagt till och tagit bort. Jag har valt att ta bort ett par sidor och kommer i den här filmbloggen att fokusera helt på att skriva om  film och media. Dessutom har jag skapat en till blogg – En blogg  om filmkurser, intensivutbildningar m.m. Bloggen är till för dig som funderar på att gå någon form av film- eller mediautbildning. Jag har både gått och själv arrangerat utbildningar och vet därför mycket väl vilka fallgropar man kan hamna i, vad som utmärker en bra utbildning och vad som är dåliga utbildningar.  Vill du veta om en utbildning är något för dig, vilken form av utbildning som passar dig m.m. så ta en titt på bloggen. Välkommen med dina egna förfrågningar så ska jag försöka besvara dom.

Gå till filmbloggens förstasida

Vad DU kan tjäna på att utbilda dig inom film 

Läs om avancerad scenografikurs här i tidigare inlägg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print