Producenten till James Camerons Avatar, Jon Landau, hävdar att en uppföljare till filmen helt säkert kommer snart. Han förväntar sig att Avatar blir en lika stor succé som de hoppas på och om så är fallet kommer produktionsbolaget 20th Century Fox snabbt att vilja följa upp succén med en Avatar 2. Landau säger att Cameron som jobbar med projektet i tio år känner planeten Pandora bättre och djupare än enbart den yta som visas i filmen Avatar. Det finns betydligt mer att utforska.

Förhoppningsvis skjuts inte Camerons nästa projekt framåt i tiden på grund av att bolaget vill snabba på en Avatar 2. Arbetet med en filmatisering av den populära mangan – Battle Angel Alita har nämligen redan startat och planeras ha premiär år 2011. Självklart kommer även den i digitalt 3D-format. Cameron har ju sedan tidigare bedyrat att allt han gör framåt kommer att visas i detta format.

Läs mer: om Landau och Avatar 2 

Filmmedia Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print