Redan 2006 var det tal om en X-Men 4, eller X4

Från Daily news 2006:
“Donner says “The newer cast members are signed, and the older cast members are not.” Considering the older names involved — Halle Berry, Hugh Jackman, Rebecca Romijn, Famke Janssen and Anna Paquin — that could run into a huge chunk of money.”

I Aftonbladet 2009-09-24  :

“Enligt LA Daily News arbetar producenten Lauren Shuler Donner just nu med att rekrytera skådespelare till “X-men 4″. Ett arbete med förhinder. Stjärnorna från de tidigare filmerna vill helt enkelt ha mer pengar. – De nya skådespelarna är redan kontrakterade, men inte de gamla, säger Donner enligt LA Daily News. Med tanke på den kaliber av stjärnor det handlar om – förutom Berry ”

Aftonbladet har alltså använt sig av en tre år gammal “nyhet” för gårdagens artikel! Jojomensan, bra jobbat!

Det närmaste inplanerade X-men projektet är istället en uppföljare till Wolverine, eller
X-Men Origins: Wolverine 2

Tillägg:
Originalartikeln i Daily News är arkiverad och kostar pengar om man vill läsa hela artikeln. Om man däremot vill ‘Googla’ hittar man en hel del hänvisningar från 2006, ex. denna från Movieweb.com

Tillägg 2:
Jag kan även tillägga, efter ytterligare research, att “ryktet” inte kommer från Aftonbladet utan möjligen från blogg-communityn. Ex. vis MovieZine i ett inlägg från 22 sep. skriver om detta, dock utan att uppge källa. Därifrån ser det ut som att ryktet spridits. Varifrån Aftonbladet har fått uppgifter från har jag ingen aning om, men det verkar vara en blandning av gamla och nya rykten. Jag kan dock konstatera att en X-4 än så länge bara är lösa rykten. Och jag har inte lyckats hitta någon artikel som stärker Moviezines inlägg.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print