Enligt rykten ser Neve Campbell ut att vara klar för inspelningarna av Scream 4. Den 4:e installationen av den omåttligt populära skräckfilmsserien Scream ser dessutom att följa 3D-trenden. De två första Scream-filmerna drog in över 100 miljoner dollar var. Och den sista filmen, Scream 3, drog in 89 miljoner dollar enbart i USA. Producenterna tycks hoppas att 3D-trenden skall vara ännu ett uppsving. i Scream 4 sällar sig Neve Campbell till redan avtalade skådespelare som Courtney Cox och David Arquette. Väntan på filmen ser ut att bli lika nervpirrande som de hoppas att filmen skall bli.

Edit: Det finns fler mer uppdaterade inlägg i denna filmblogg, läs senaste (uppdaterat 24 mars 2010): Wes Craven lovar att nästa Scream-rysare blir den mest skrämmande skräckfilmen på tio år. Alla inlägg om hittar du taggade under: scream 4

Scream 4 ?

Scream 4 ?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print