Indiana Jones 5 (2012) – film på planeringsstadiet. Se framemot ännu ett dödande skott – välriktat mot mången filmfantasts ungdomshjälte. *suck*… Under diskussion är en åldrad Indy som sidekick åt en yngre hjälte. – Som säkert senare axlar manteln i X antal Indy-franchise uppföljare.

Untitled Yimou Zhang Blood Simple Remake (2011)- Zhang Yimou goes Hollywood med en remake av Bröderna Cohens klassiker? Ytterst tveksam men inte helt skeptisk. Med ett riktigt bra manus vet vi att den kinesiske 5:e-generationsregissören kan göra underverk. Men frågan är om Zhang kan klara av Hollywood. ”Hollywood will devour anyone” som Stanley Kwan sa…

Yellow Submarine (2012) – Walt Disney har utannonserat en 3D-remake av Beatles klassiska animerade film. WTF? …No comments…

Kung fu Kid (2010) Remake av Karate Kid. Mästaren av komisk Hong-Kong action – Jackie Chan axlar manteln efter Miyagi. …En uppskruvad Hong Kong komiker spelar vis gammal Japan… Och Daniel blir en tioårig pojke som ska mobbas. Skeptisk? Nej, snarare chockad.

Old Boy (2010) – Steven Spielberg goes Manga? Efter att ha tagit sig an serieikonen Tintin har Spielberg fått för sig att regissera den populära mangan old Boy. Detta lär inte vara någon remake av den koreanska succén, utan en egen adaption av filmen. Ser fram emot ett tvivelaktigt resultat med tanke på mangans våldsfaktor kontra Spielbergs familjematinéprofil

Edit: Zhang Yimous film blir inte en Hollywood-produktion. Det rör sig om ett misstag och tidigare cirkulerande rykten. Filmen blir en lös adption i historisk kinesisk miljö…

Edit 2: Spielberg har tack och lov släppt ”Old Boy” !!!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print