Pirates of The Caribbean 4 – On Stranger Tides! Walt disney utannonserar titeln till den kommande Priates of Caribbean 4. Titeln är ‘On Stranger Tides’ – som också är namnet på en fantasybok om pirater av Tim Powers, där det också finns en karaktär vid namn Jack. Okej? Innebär detta någon form av adaption av boken? Berättelsen har man inte offentliggjort förutom att den handlar om jakten på ungdomens källa – eller ‘fountain of youth’ – som även den är en ingrediens i Powers roman. Nåväl, vi får se när piraterna med Johnny Depp – aka Jack Sparrow – i spetsen lägger ankare vid en biograf nära dig under sommaren 2011.

Pirates of The Caribbean 4 - delar namnet 'On Stranger tides' med Tim Powers bok från 2006

Pirates of The Caribbean 4 - delar namnet 'On Stranger tides' med Tim Powers bok från 1987

Filmmedia – Filmblogg

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print