Först trodde jag att det var ett dåligt skämt. Men sedan förstod jag hur viktig denna nyhet är i den amerikanska dagspressen. Jajamensan – direkt under Obamas tal om sjukvårdsreform verkar detta vara det viktigaste att förmedla till det amerikanska folket. Det handlar naturligtvis om American Idol –  att Paula Abdul ersätts av Ellen DeGeneres. Inte för att jag är en särskilt stor fan av IDOL. Hellre ser jag dock på den amerikanska versionen. Kommer jag att göra det om en karismatisk Paula ersätts av en tråkig komiker? Ännu ett skäl till att stänga av burken och ägna tiden åt vettigare saker.

Hursomhelst är det någonting med logiken som fascinerar mig. För att jag inte kan förstå. Paula = Ellen – nej – jag får inte ekvationen att gå ihop. Ellen gästspelade i “So You Think You Can Dance” och hävdar att hon är ett stort fan av Idol och har inte missat ett enda avsnitt.

Läs mer på exempelvis Huffington post. Där kan ni iallafall klicka vidare till kommentarer om Obama. Jag hittade några intressanta kommentarer om Obamas tal så om jag kommer fram till någon slutsats kommer förmodligen nästa post i FilmMedia – Filmblogg att handla om Obama.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print