(12.51) Man kan ju fråga sig hur Green Hornets produktionsbolag Sony planerar, nu när de flyttar premiärdatumet till 17 dec 2010, samma dag då Walt Disney’s Tron Legacy har premiär. Självförtroende eller slug taktik från Sony? Att kultrullen Tron skulle få en uppföljare är vad fans både hoppats och fruktat.

Tron blir regissören Joseph kosinski’s filmdebut, vilket förvånar kritiker. Varför sätter Disney en helt orutinerad person som konstnärlig ledare för ett jättelikt prestigeprojekt? Bland rollerna återfinns Jeff Bridges, John Hurt, Michael Sheen och Olivia Wilde.

TV-serien Green Hornet från 1966 fick aldrig uppmärksamhet i våra trakter. Huvudrollen Van Williams hjälte Britt Raid överskuggades av side-kicken Bruce Lee’s karaktär Cato. 2010 års film regisseras av Michel Gondry, mest känd för smått geniala Eternal Sunshine of a Spotless Mind (2004). I rollerna ser vis Seth Rogen som Britt Reid, Nicholas Cage och Cameron Diaz.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print