I en kort intervju berättar Tim Burton om sitt ‘abstrakta’ förhållande till Johhny Depp. “Jag låtsas inte som att jag känner honom. Om jag inte känner mig själv – det här känns som en misslyckad terapisession – men jag låtsas inte som att jag känner någon annan.”

Läs artikeln och se videoklipp här (i MTV’s filmblogg )

Och du har väl inte missat den officiella trailern till Alice in wonderland? Hmm, att Walt Disney står som produktionsbolag var väl inte oväntat, men varje gång jag ser ‘Disney slottet’ får jag en smått obehaglig känsla. Får vi se Tim Burtons egen vision i original? Eller blir det en ny Disneybarnfilm förtäckt av visuellt färgsprakeri? 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LjMkNrX60mA]

Läs mer om Alice in Wonderland genom filmhistorien i tidigare blogginlägg: här

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print