Välkommen till ett massivt bild-special, tre sidor fullpackade med otroligt många härliga bilder från världspremiären av STAR WARS – THE FORCE AWAKENS. Här ser du alla stjärnorna och skaparna av den filmen som inom en snar framtid kommer att toppa listorna på världens mest sedda och mest inkomstbringande filmer. Glöm inte att klicka på nästa sida längst ner.
Läs mer om STAR WARS

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Fans attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Fans attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Fans attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Fans attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Stormtroopers attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Stormtroopers attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Peter Mayhew attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Peter Mayhew

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Peter Mayhew attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Peter Mayhew

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Peter Mayhew attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Peter Mayhew

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Peter Mayhew attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Peter Mayhew

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Daniel Logan attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Daniel Logan

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Daniel Logan attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Daniel Logan

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Director George Lucas attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** George Lucas

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Director George Lucas attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** George Lucas

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Max von Sydow (L) and producer Catherine Brelet attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Max von Sydow;Catherine Brelet

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Max von Sydow (L) and producer Catherine Brelet attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Max von Sydow;Catherine Brelet

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actress Daisy Ridley (R) attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Daisy Ridley

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actress Daisy Ridley (R) attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Daisy Ridley

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Anthony Daniels attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Anthony Daniels

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Anthony Daniels attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Anthony Daniels

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Billy Dee Williams attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Billy Dee Williams

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Billy Dee Williams attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Billy Dee Williams

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Harrison Ford attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Harrison Ford

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Harrison Ford attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Harrison Ford

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor John Boyega attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** John Boyega

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor John Boyega attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** John Boyega

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actors John Boyega (L) and Carrie Fisher attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** John Boyega;Carrie Fisher

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actors John Boyega (L) and Carrie Fisher attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** John Boyega;Carrie Fisher

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: ANA airplane model attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: ANA airplane model attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: ANA airplane model attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney)

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: ANA airplane model attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for Disney)

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: Actor Anthony Daniels arrives at the premiere of Walt Disney Pictures' and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: Actor Anthony Daniels arrives at the premiere of Walt Disney Pictures’ and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge) *** Local Caption *** Anthony Daniels

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: Actor Anthony Daniels arrives at the premiere of Walt Disney Pictures' and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: Actor Anthony Daniels arrives at the premiere of Walt Disney Pictures’ and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge) *** Local Caption *** Anthony Daniels

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: Actor Greg Grunberg arrives at the premiere of Walt Disney Pictures' and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: Actor Greg Grunberg arrives at the premiere of Walt Disney Pictures’ and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge) *** Local Caption *** Greg Grunberg

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: Actor Max von Sydow arrives at the premiere of Walt Disney Pictures' and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: Actor Max von Sydow arrives at the premiere of Walt Disney Pictures’ and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge) *** Local Caption *** Max von Sydow

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: Actor Max von Sydow arrives at the premiere of Walt Disney Pictures' and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: Actor Max von Sydow arrives at the premiere of Walt Disney Pictures’ and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge) *** Local Caption *** Max von Sydow

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: Recording artist Chris Daughtry arrives at the premiere of Walt Disney Pictures' and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: Recording artist Chris Daughtry arrives at the premiere of Walt Disney Pictures’ and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge) *** Local Caption *** Chris Daughtry

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 14: A Dodge Viper ACR vehicle is displayed at the premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm's

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 14: A Dodge Viper ACR vehicle is displayed at the premiere of Walt Disney Pictures and Lucasfilm’s “Star Wars: The Force Awakens”, sponsored by Dodge, at the Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre and El Capitan Theatre on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Dodge)

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actress Lupita Nyong'o attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Lupita Nyong'o

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actress Lupita Nyong’o attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Lupita Nyong’o

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Peter Mayhew (C) and family attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Peter Mayhew

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Peter Mayhew (C) and family attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Peter Mayhew

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: AFI president and CEO Bob Gazzale (L) and Mimi Gazzale attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Bob Gazzale;Mimi Gazzale

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: AFI president and CEO Bob Gazzale (L) and Mimi Gazzale attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Bob Gazzale;Mimi Gazzale

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Adam Scott and Graham Scott attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Adam Scott;Graham Scott

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Adam Scott and Graham Scott attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Adam Scott;Graham Scott

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Walter Wilson (L) and actor Rainn Wilson attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Rainn Wilson;Walter Wilson

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Walter Wilson (L) and actor Rainn Wilson attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Rainn Wilson;Walter Wilson

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Singer-songwriter Bonnie McKee attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Bonnie McKee

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Singer-songwriter Bonnie McKee attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Bonnie McKee

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Director Russ Lamoureux, actress Constance Zimmer and guest attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Constance Zimmer;Russ Lamoureux

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Director Russ Lamoureux, actress Constance Zimmer and guest attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Constance Zimmer;Russ Lamoureux

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actress Skai Jackson attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Skai Jackson

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actress Skai Jackson attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Skai Jackson

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actors Sarah Hyland (L) and Dominic Sherwood attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Sarah Hyland;Dominic Sherwood

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actors Sarah Hyland (L) and Dominic Sherwood attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Sarah Hyland;Dominic Sherwood

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actress Vanessa Merrell attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Vanessa Merrell

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actress Vanessa Merrell attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Vanessa Merrell

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor John Boyega attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** John Boyega

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor John Boyega attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** John Boyega

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actress Billie Lourd attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Billie Lourd

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actress Billie Lourd attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Billie Lourd

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actors Harrison Ford (L) and Calista Flockhart attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Harrison Ford;Calista Flockhart

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actors Harrison Ford (L) and Calista Flockhart attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Harrison Ford;Calista Flockhart

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Internet personality Chantel Jeffries attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Chantel Jeffries

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Internet personality Chantel Jeffries attends the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Chantel Jeffries

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actors Joanne Tucker (L) and Adam Driver attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Adam Driver;Joanne Tucker

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actors Joanne Tucker (L) and Adam Driver attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Adam Driver;Joanne Tucker

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 14: Actor Andy Serkis (L) and Ruby Serkis attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Andy Serkis;Ruby Serkis

HOLLYWOOD, CA – DECEMBER 14: Actor Andy Serkis (L) and Ruby Serkis attend the World Premiere of “Star Wars: The Force Awakens” at the Dolby, El Capitan, and TCL Theatres on December 14, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney) *** Local Caption *** Andy Serkis;Ruby Serkis


 

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print