Peter Jackson har material till The Hobbit så att det räcker och blir över. Vi vet redan att Jackson delar upp filmen i två delar, men den kan sträckas ut till tre.   

 

 

Under Comic-Con blev Jackson utfrågad om vissa rykten som figurerat på filmsajter under den senaste tiden. Om The Hobbit. skall bli en trilogi istället för två filmer vet Jackson inte ännu. Men han förhandlar med Warner Brothers om att få spela in mer material till filmen under 2013. Dels finns det scener och delar av boken som inte har fått plats i filmen, men Jackson har även rättighet till 125 sidor anteckningar till boken av författaren J. R .R. Tolkien.

Från Indiewire:

“We also have the rights to use this 125 pages of additional notes where Tolkien expanded the world of ‘The Hobbit’…Fran [Walsh] and I have been talking to the studio about other things we haven’t been able to shoot and seeing if we persuade them to do a few more weeks of shooting, probably more than a few weeks actually, next year. And what form that would actually end up taking, well the discussions are pretty early…” he said, adding: “There’s other parts of the story that we’d like to tell that we haven’t been able to tell yet.”

Under Comic-con visade Jackson hela 12 minuter ur filmen The Hobbit. Publiken var enligt Studio Briefing helt lyrisk. Ser du fram emot filmen och hoppas du själv på tre filmer istället för två?

LÄS ÄVEN:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print